Massage.dk

KategoriFind Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Bodysoft Kropsbehandling v/ Ove Christensen


Bodysoft Kropsbehandling v/ Ove Christensen
Vilhelmsro 654

3480 Fredensborg

Firma har website |opconfirm:confirmed| |opconfirmmydata|

Telefon:
48481277
Web:
Fagområde:
Massage Generelt og Body-SDS kropsbehandling

Åbnings-/telefontider:

Åbningstider: Mandag – fredag 9:00 – 18:00

Telefontider: 9:00 – 18:00


Firmaportræt:

Ove Christensen behandler muskelspændinger efter en dansk udviklet metode kaldet Body Self Development’s System (Body-SDS).  Det er en helheds- behandling, som behandler hele kroppen og personen, både fysisk og psykisk, så eksempelvis ondt i lænden ikke behandles isoleret, men ses i sammenhæng med hele kroppen. Ofte har Ove Christensens klienter været igennem det traditionelle sundhedssystem uden helt at føle sig raske.

Kropsterapeut Ove Christensen behandler i sit firma Bodysoft Kropsbehandling hele kroppen og personen:

– Selv om folk kommer med et specielt problem som f.eks. vedrører nakken, er det altid hele kroppen, der behandles. Behandlingen består i dybdegående massage og ledfrigørelse, og man kan virkelig mærke, at kroppen bliver arbejdet igennem. Folk føler sig som genfødte, når de står ned fra briksen, siger Ove Christensen.

Han forklarer, at en behandling altid begynder med en samtale:

-Det er en kortlægning af, hvordan klienten oplever, hvad problemet er. Der er både et fysisk og et psykisk niveau. Når jeg behandler, bruger jeg min indføling kombineret med erfaring, forklarer han.

Ove Christensen Bodysoft kropsbehandling

Det psykiske niveau betyder, at en hel del af Ove Christensens klienter kommer af hensyn til deres personlige udvikling.  Mange folk ved godt, at man kan udvikle sig gennem behandling af kroppen.

-Jeg arbejder meget med vejrtrækningen. Der sidder mange spændinger i maven og mellemgulvet. Jeg mærker om kroppens spændinger er nye eller gamle. Langt hen ad vejen kan jeg hjælpe klienterne her og nu, men det er lidt forskelligt, alt efter om de har fået spændinger efter en gang havearbejde, eller de har haft dem siden barndommen, for så må de komme til en serie behandlinger, påpeger han.

Helhedssyn på kroppen

I det etablerede sundhedssystem behandler man ofte symptomer isoleret set. Ove Christensen behandler ud fra et helhedssyn på krop og person.

-Jeg lytter selvfølgelig til folk, når de siger  ”jeg har ondt i skulderen”. Så har jeg et sted at starte. Men under selve behandlingen mærker mine fingre, hvor der er spændinger, og så løsner jeg dem, forklarer han. Nogle spændinger kan jeg følge hen over en større del af kroppen og de skal også behandles her.

Ove Christensen fortæller, hvordan man som klient også vil føle et større psykisk velvære sammen med det fysiske:

-Efter behandlingen oplever folk, at de har fået et større indre rum med plads til følelserne. De kan mærke sig selv. Samtidig med, at de er dybt afslappede.

Ove Christensen har taget den treårige kropsterapeut-uddannelse hos Body Self Development’s System eller Body-SDS. Det er et 60 år gammelt dansk udviklet system. Læs mere på www.Body-SDS.com

Beliggenhed:

Vilhelmsro 654, 3480 Fredensborg

Parkering  uden for huset

Medlem af følgende organisationer:

  • Organisation ikke oplyst

Medarbejdere:

Ove Christensen, Kropsterapeut


Bodysoft Kropsbehandling v/ Ove Christensen