Massage.dk

KategoriFind Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Chianty Spa & Wellness


Chianty Spa & Wellness
Murervej 3

6710 Esbjerg V

Firma har website |opconfirm:confirmed| |opconfirmmydata|

Telefon:
22993752
Fagområde:
Wellness

Åbningstider:

Chianty-Spa har generelle åbningstider på hverdage fra klokken 9 til 16 men altid efter aftale.

Du kan lægge en besked på telefonsvareren, så vil du blive ringet op, så snart Dorthe er ledig i mellem behandlinger. Tre weekenddage om måneden holder Chianty-Spa også åbent.


Firma portræt:

Chianty-Spa er stedet, hvor ejer og behandler forkæler dig med god tid. Her får du altid personlig service, og der går aldrig samlebånd i behandlingerne.

I mange år arbejdede Dorthe på fiskefabrikken i Esbjerg. Hun tog selv en zoneterapeutuddannelse og skiftede til wellness-branchen, efter hun oplevede sin søn blive rask, da han fik zoneterapi. Som tre-årig havde han gentagne mellemørebetændelser og hudlidelser og gennemgik adskillige penicillinkure.

Dorte Vase oplevede læger, der ikke kunne gøre ham rask og desuden en hændelse, hvor de blev skubbet ud af døren og sønnen måtte tage sit tøj på ude på gangen efter en undersøgelse.

-Den oplevelse ligger 14 år tilbage, men den sidder stadig dybt i mig. Noget af det vigtigste er at give sig god tid, så man føler sig godt behandlet og ikke som et stykke kvæg, der skal hurtigt igennem systemet, siger hun.

God tid er det vigtigste
Manglen på god tid prægede dog også Dorthes første arbejdssteder som massør i et wellnesscenter, inden hun åbnede sit eget.

-Jeg syntes, det gik for meget på samlebånd. En halv times massage var inklusive af- og påklædning. Jeg besluttede at åbne mit eget, hvor jeg ville have god tid til mine kunder. Jeg kan lide mit arbejde, for når kunderne er glade, bliver jeg også glad, fortæller hun.

Siden 2005 har Dorthe tilbudt behandlinger i sin egen klinik, som i oktober 2007 blev udvidet til et spa og skiftede navn til Chianty-Spa.

De mest populære behandlinger er en times afslappende massage efterfulgt af en halv times ansigts- og hovedbundsmassage samt den store spapakke. Slankebehandlingerne – endermologie – er også populær.

Dorthe anbefaler i øvrigt, at man kommer forbi og får en kombination af en halv times Lift6-ansigtsbehandling og en halv times hotstone massage i Esbjerg.

 

 

Website: www.chianty-spa.dk


Præsentation af medarbejdere:

Dorthe Mathiasen Vase

Chianty Spa og Wellness