Massage.dk

KategoriFind Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Få et website!Mit første markedsføringsråd til massører, fysioterapeuter og kiropraktorer var at blive optaget på Massage.dk – man skal ikke sige nej til en helt gratis måde at få nye kunder i butikken på.

Mit næste råd er: Hvis du ikke allerede har et website, så få det nu!

Det behøver hverken være dyrt eller fancy. Det skal være informativt. Det må også gerne se lidt professionelt ud. Skriv dine kontaktoplysninger. Fortæl gerne lidt om hvad du tilbyder. Sæt gerne et billede på af dig selv – og hvis I er flere, af andre som kunderne møder. Det er nok.

Det behøver ikke være spor dyrt. Her er hvad du skal bruge:

  • .dk-domænenavn (en www adresse). Koster typisk 100-200 kr. i oprettelse og herefter 36 kr. per år.
  • webhotel, dvs. serverplads hvor siden kan ligge. Koster typisk fra 150-500 kr. per år.
  • webdesign + indhold. Fås i alle prisklasser. Du kan få familiens nørd til at lave det gratis eller du kan købe dig til det. Er typisk en engangsudgift. De fleste vil komme langt for 5-10.000 kr. Et visitkort (1 pæn side med kontaktoplysninger) vil koste fra 500-1.500 kr.

Det kan du nøjes med, og så er du i luften. Hvis der er en lille smule tekst på siden, er der store chancer for, at du bliver fundet i Google når folk søger på dit firmanavn eller på dit personnavn, og så har du gratis kunder i butikken. Meget mere om at blive fundet i Google følger senere i denne blog.

Sammenlign prisen for et website med en annonce i ugeavisen, den koster hurtigt 500 kr. – og den bliver kun set en uge. Et website ligger på Internettet hele året. Den bliver måske set af 1-10 brugere om dagen.

Jeg ville skaffe et webiste længe før jeg tænkte på brochurer eller brevpapir og endda før jeg lavede visitkort. Så kan du nemlig få din webadresse med på visitkortet.

Internettet er en billig markedsføringskanal, fordi de løbende omkostninger er meget små. Og jeg kan en masse tricks til, hvordan du meget billigt kan markedsføre din hjemmeside, og dermed din forretning.

Det første tip kommer straks i det nye år når jeg lige er på højkant igen – jeg får somme tider lidt hovedpine af alle de… bordbomber. Men det kender I jo sikkert også til – jeg glæder mig allerede helt vildt til at dele nogle nye tips og tricks med jer – på gensyn og godt nytår…!

Tilføj gratis [Få et website!] til relevant fagområde

Skriv en kommentar