Massage.dk

KategoriFind Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Klinik Kernen v/ Karin Thorsen


Klinik Kernen v/ Karin Thorsen
Båstrupvej 507

3480 Fredensborg

Firma har website |opconfirm:confirmed| |opconfirmmydata|

Telefon:
20768145
Web:
Fagområde:
Massage Generelt | Psykoterapi

Åbnings-/telefontider:

Klinik Kernen har åbent på hverdage ml. kl. 9:00 og kl. 18:00

Har du brug for behandling på andre tidspunkter, kontakt venligt klinikken tlf. 2076 8145.


Firmaportræt:

Healingmassør og samtaleterapeut Karin Thorsen i Klinik Kernen i Fredensborg hjælper dig med at finde ind til din kerne og dine ressourcer, så du kan leve mere ærligt og gøre det, du har lyst til. Du får løsnet op for spændinger. Kombinationen af samtaler og massage er styrken i Karin Thorsens behandling.

Er du kommet dertil i livet, hvor du gerne vil finde ind til kernen af, hvem du er, og hvad du har lyst til, og har opdaget, at en stor del af dit liv handler om at gøre andre tilfredse og leve op til andres forventninger? Føler du dig anspændt og aldrig rigtig glad?

Klinik Kernen tilbyder psykoterapi i en kombination af massage og samtaler, både fysiurgisk massage og healingmassage. Du kan også udelukkende få tid til samtaler. Karin Thorsen arbejder med klienter i alle ender af spektret, fra den, der gerne vil arbejde med selvudvikling og bryde nogle vaner, til den, der bærer rundt på mangeårige spændinger og tungere psykisk gods tilbage fra barndommen.

Find kernen i dit liv

-Ofte presser vi os selv, for at følge med og leve op til det, andre mener, vi skal være eller hvad man tror, de andre synes. Det kommer ofte fra forældrene og de forventninger, man ikke har kunnet leve op til. Man bliver ved at prøve at leve op til det resten af livet, og det giver typisk ømhed i lænden eller ryggen, fortæller Karin Thorsen.

Det handler efter hendes mening om, at man selv skal tage ansvar for at ændre på tingene og for, hvad man vil og ikke vil i sit liv.

-Hvis ikke folk selv begynder at gøre noget anderledes, hjælper det ikke. Nogle af klienterne er utrolig gode til at snakke udenom. Men jeg holder folk fast, så vi kommer ind på emnet ad en bagdør, forklarer hun.

Karin Thorsen lægger vægt på, at terapien alene ikke gør det. Der skal arbejdes med at ændre vaner:

-En ting, jeg gør anderledes end psykologen, er, at jeg giver hjemmeopgaver. Det kan være ganske små opgaver, men noget, man skal øve sig i, som man har svært ved eller ikke tør, siger hun.

Find ind til følelserne

Karin Thorsen har selv i mange år arbejdet som entrepriseleder i byggebranchen, i et maskulint, rationelt og handlingsorienteret job. Hun kan derfor relatere til klienter, der har undertrykt deres feminine side:

-Man vil have styr på det hele, men hvis man ikke kan mærke sin krop og følelser, kan det give problemer i højre arm, som er den maskuline side, forklarer Karin Thorsen.

Ofte er Karin Thorsens klienter mennesker, der som midaldrende stopper op i livet og spørger sig selv, om resten af deres liv skal køre videre i samme rille:

-På et tidspunkt vil der være en sorgfornemmelse, der indhenter dem. I halvtredserne begynder vi at kunne se slutningen på livet. Børnene er flyttet hjemmefra, og man spørger sig selv ”Hvad skal jeg med resten af mit liv?” De får en underliggende følelse af, at de ikke har leget nok og haft det sjovt, givet los og været lidt fandenivoldske, fortæller hun.

Det er Karin Thorsens erfaring, efter fem år i branchen, at nogle til en start kun vil have en samtale, men at de ofte på et tidspunkt alligevel får lyst til at få massagen, og at det er den, der hjælper til at mærke efter, hvor følelserne i kroppen sidder.

Karin Thorsen tager også ud til klienter, som ikke kan overskue at komme udenfor en dør.

Karin Thorsen er uddannet healingmassør og samtaleterapeut, en treårig uddannelse fra Kilden i Valby. Hun er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Foreningen af Healingterapeuter.

Klinik Kernen har gode parkeringsforhold lige udenfor døren. Klinikken ligger i udkanten af Fredensborg by ud mod Humlebæk. Der er et kvarters gang fra S-togsstationen.

Medlem af følgende organisationer:

  • RAB

Medarbejdere:

Karin Thorsen, samtaleterapeut og healingmassør


Klinik Kernen v/ Karin Thorsen