Massage.dk

KategoriFind Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Lær om markedsføring på Massage.dkEfter flere måneders forberedelse hvor Massage.dk har samlet fart på startbanen tør jeg godt sige, at projektet nu er lettet og kan flyve selv. Vi får en masse god trafik fra Google,  og de mange besøgende gør præcist det vi gerne vil have dem til – de leder efter en lokal massør, fysioterapeut eller kiropraktor.

Der vises i gennemsnit én firmaside per ny besøgende. Og hver fjerde besøg klikker sig videre ud på en massørs hjemmeside, hvilket er ganske godt i betragtning af, at kun hver ottende firma har en webadresse registreret på Massage.dk.

Hermed har jeg også slået tonen lidt an i denne blog. I fremtiden regner jeg med, at den kommer til at handle bredt om alt, hvad der har med massage at gøre, og det glæder jeg mig til at lære en masse om. Men til at starte med kommer bloggen til at handle en hel del om det emne, jeg har allermest forstand på, nemlig effektiv markedsføring for små virksomheder – især på Internettet.

Jeg beskæftiger mig mest med søgemaskineoptimering gennem firmaet OP.dk. Massage.dk rummer allerede en masse af den viden, som jeg har samlet gennem det arbejde. Nu er tiden moden til at dele en masse af den viden med alle jer, som driver forretning indenfor massage og fysioterapi.

Mit allerførste tip er at sørge for, at dit firma findes på Massage.dk. Hvis du har en webadresse skal den registreres her også. Det er gratis at blive optaget på Massage.dk – du kan læse mere om gratis optagelse her.

Ellers går du nemlig glip af kunder, som ellers vil lede efter dig på Internettet.  Det er efterhånden mange år siden jeg selv har åbnet en telefonbog, og med undtagelse af når  mine nøgler er væk, starter jeg altid på Internettet når jeg skal lede efter noget. Det er vi mange der gør. Og mange af os, der bruger mange timer foran en computerskærm, kan blive gode kunder i jeres butik – det ved I allerede.

Så det var mit første gode tip, men bare vent, der kommer mange flere…

Tilføj gratis [Lær om markedsføring på Massage.dk] til relevant fagområde

Kommentarer

Kommentar fra vahid nejad
Dato 13. juni 2010 kl. 09:10

Hej
Der er godt kan kom med flere bud på markesføring.
Mvh
Vahid

Skriv en kommentar