Massage.dk

KategoriFind Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Muscle Care v/Daniel Zachariassen


Muscle Care v/Daniel Zachariassen
Nærumvænge Torv 8

2850 Nærum

Firma har website

Telefon:
41265248
Fagområde:
Fysiurgisk massage | Massage/behandling af muskel/sene /led smerter.

 


Åbningstider:

Mandag til fredag
8.30 – 19.00
Lørdag
9.00 – 16.00
1. søndag i måneden 8.00 – 16.00
Telefontider: 8.00 – 16.00

 

Ring på telefon 4126 5248 for bestilling af konsultation. Hvis jeg er optaget af behandling, kan du indtale en besked – så vender jeg hurtigt tilbage.


Firmaportræt:

Muscle Care ligger centralt i Nærum ved Nærum Torv, hvor der er gode parkeringsforhold, som desuden er gratis. Det primære behandlingstilbud hos Daniel Zachariassen er fysiurgisk massage, og oplandet kommer blandt andet fra Birkerød, Holte, Virum, Lyngby, Vedbæk og Nærum.

De fleste behandlinger afhjælper smerter og skader i nakke, ryg, skulder, lænd samt hovedpine. Forskellige sportsskader udgør en stor andel af behandlingerne fordelt på en række forskellige sportsgrene lige fra tennis og badminton til golf, marathon og fitness.

God atmosfære

Daniel Zachariassen lægger vægt på, at behandlingen er med til at skabe balance mellem krop og sind, og at den foregår i en god atmosfære.

De enkelte behandlinger sammensættes efter den indledende samtale og kan eksempelvis omfatte hotstonemassage og parafinbad af hænder g fødder.

Indehaver Daniel Zachariassen er medlem af RAB, og han er formand for Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM.dk).

 

 

Muscle Care v/Daniel Zachariassen