Massage.dk


Find Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Cosmecanique Lift 6 ansigtsbehandling

Cosmecanique Lift 6 er en metode til at stramme huden op i ansigtet og på halsen. Din hud masseres igennem, så den selv kommer i bedre form, og din hud kommer til at se yngre og strammere ud uden operation og cremer

Vil du gerne formindske og blødgøre rynker og linjer i dit ansigt og have strammet din ansigtshud op? Har du overvejet en ansigtsløftning men synes, det er for drastisk? Cosmecanique Lift 6 ansigtsbehandling er en metode udviklet til at stimulere hudens egen evne til at holde sig ung. Cosmecanique er en mekanisk metode. Din ansigtshud bliver masseret igennem, og det stimulerer og motionerer hudens kollagen og elastinfibrene, som er med til at holde huden glat og fast.

Behandlingen tager en halv time. Behandlingshovedet masserer dit ansigt og din hals. Det føles som små hurtige, pulserende klap. Hvor kraftigt maskinen tager ved, kan reguleres, alt efter hvor fast og hvor følsom din hud er.

Rynkerne minimeres efter få behandlinger. Ofte skal der mellem fem og 10 behandlinger til for at opnå det bedste resultat, og derefter kan behandlingen holdes ved lige med længere intervaller imellem.

FAKTA

Cosmecanique er udviklet af LPG Systems i Frankrig, og metoden er testet og godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA.
Chianty-Spa er en af de få klinikker i Danmark, der tilbyder Cosmecanique-behandlingen.