Massage.dk


Find Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform, der virker ved at gennemarbejde musklerne fra udspring til vedhæftning. Denne massageform hjælper især mod spændingshovedpine, smerter i nakke og skuldre, myoser og væskeansamlinger.

Fysiurgisk massage kan udføres som en kombination af dybde- og bindevævsmassage. Massøren trykker i nogle sekunder på såkaldte triggerpunkter på kroppen. De trigger eller udløser endorfiner, som er kroppens egen morfin. Smerten ved trykket fortager sig, så man slapper af, og de smerter fra skader eller anspændthed, man har gået rundt med, forsvinder hurtigere. Fysiurgisk massage løsner op for kredsløbet i kroppen og genopretter nerveimpulserne fra musklerne til hjernen.

Fysiurgiske massageterapeuter er eksamineret af læger, hvilket markeres cand. med. exam. Terapeuterne er uddannet på branchegodkendte skoler for fysiurgisk massageterapi. Lægeeksaminerede terapeuter kan blive medlem af RAB – registrerede alternative behandlere. RAB er et privat initiativ, som ikke er blåstemplet af Sundhedsstyrelsen.

Fysiurgiske massageterapeuter er uddannet på branchegodkendte skoler og eksamineret af læger – cand. med. exam. for fysiurgisk massageterapi.