Massage.dk


Find Firma (ex akupunktur)
Fagområder (ex zoneterapi)


E-hæfte - Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve
Massage for fattigrøve.SøgNyeste søgninger:


Tilmeld Nyhedsbrev


Tilmeld Nyhedsbrev

Hotstonemassage

Hotstonemassage er en intens oplevelse af varmen fra hede lavasten kombineret med afslappende massage. Det giver energi og velvære i de kolde måneder

Hotstonemassage i Esbjerg udføres af Dorthe, som er indehaver af Chianty-Spa. Du ligger på en massagebriks og hører dæmpet musik, mens hun lægger ud med at smøre olie på din krop. Imens er de sorte lavasten opvarmet i 60 grader varmt vand. De køler til 55-57 grader, som føles godt for de fleste.  Dorte tager en sten i hver hånd og masserer med dem. Olien gør, at de slebne, runde sten glider over huden. Du føler intens hede, som breder sig ud i kroppen.

Du får en hed sten under hver fod. Varmen breder sig op gennem kroppen. Lige sådan får du en sten i hver hånd og under ryggen. Efterhånden som stenene afgiver varme, lægger massøren sten på krop.

Skræddersyet massage

Du vælger en duft til massageolien. Det kan være grøn kaffe og citrus, lavendel eller kokos, og varmen fra stenene får olien til at frigive endnu mere duft.
Som prikken over i’et fuldender Dorthe oplevelsen med 10 minutters fingermassage.  Du kan altid bede Dorthe om at koncentrere massagen om skuldre, lænd, ben eller hvor netop dine problemområder er.
Hotstonemassage er opfundet af indianerne, som mener, lavastenene også rummer åndelig energi. Men selv for den jyske jordbundne kunde vil hotstone varme den vinterkolde krop, og den lindrer gigt.

FAKTA
Hotstonemassage

En 75 minutter hotstone helkropmassage koster 500 kroner. Stenene bruges som massageredskab. De sidste 10 minutter er findermassage. Du hører blid musik imens, ligger på en massagebriks og kan snakke med massøren eller blot nyde oplevelsen uden ord.